Suomi
Gamereactor
uutiset
Guitar Hero 5

Activision haikailee Harmonixia

Olisi pitänyt ostaa Guitar Heron myötä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision-kiho Bobby Kotick totesti DICE-puheessaan katuvansa, ettei Activision aikoinaan ostanut Harmonixia. "Kun olimme ostamassa Guitar Heroa ja Red Octanea, tiesimme myös Harmonixista," Kotick sanooi. "Olimme aina pitäneet sitä hieman epäonnistuneena musiikkipelikehittäjänä."

"Heillä oli aina loistavia ideoita, mutta mikään ei ollut kaupalllisesti kannattavaa ennen Guitar Heroa, ja aluksi ajattelimme, 'not tämähän on kivaa softaa, mutta jos annamme sen Neversoftille, niin he räjäyttävät sillä pankin'."

Neversoft päätyikin kehittämään Guitar Hero III: Legends of Rockin, joka ensimmäisenä pelinä ikinä rikkoi miljardin taalan tuotot. Samaan aikaan kun toisaalla Harmonix julkaisi Rock Bandin, joka lanseerasi kokonaan uuden bändipelien lajityypin. Vaikka Activision kääri hyvät rahat näinkin, jos Kotick uskoo yhä, että molemmat olisivat hyötyneet vielä enemmän jos Activision olisi ollut aikoinaan kaukonäköisempi ja kerännyt Harmonixin talliinsa.

Guitar Hero 5

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Guitar Hero 5Score

Guitar Hero 5

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Guitar Heron uudistunut pelimekaniikka tekee pelaamisesta sujuvampaa, miellyttävämpää ja vähemmän hankalaa.Ladataan seuraavaa sisältöä