Suomi
Gamereactor
uutiset
Deadpool

Activision irtisanoo Deadpool-projektin jäljiltä

Deadpool lähestyessä valmista 40 työntekijää irtisanotaan High Moon Gamesilta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision on irtisanonut 40 työntekijää Deadpool-peliä työstävältä High Moon Studiosilta (mm. Transformers: Fall of Cybertron), raportoi verkkosivusto Kotaku. Activisionin mukaan kyseessä on normaalia uudelleenjärjestelyä pelin lähestyessä valmistumista. Deadpoolille ei ole vielä ilmoitettu tarkkaa julkaisupäivää, vaan sen julkaisu on tähän mennessä sijoitettu 2013 toiselle neljännekselle (huhti-kesäkuu).

Ennen irtisanomia San Diegossa sijaitsevalla High Moon Gamesilla työskenteli noin 100 henkilöä. Vuonna 2001 perustettu studio siirtyi Activisionin omistukseen vuonna 2008.

HQ
Deadpool

Aiheeseen liittyviä tekstejä

DeadpoolScore

Deadpool

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

High Moonin uutukaisessa kohtaavat härskit vitsit, ylivilkas sankari ja puolivillainen pelattavuus. Peli hauskuuttaa hetken, mutta voisi olla parempikin.

2
Activision poistaa 14 peliä PS Storesta

Activision poistaa 14 peliä PS Storesta

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Joitakin pelejä tehtäessä julkaisijalla on oltava oikeuksien haltijan lisenssi moiseen puuhaan, ja Kun lisenssi vanhenee, käy köpelösti. PlayStation LifeStylen mukaan...

1
Deadpool sai uusia vetimiä

Deadpool sai uusia vetimiä

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Deadpool on käynyt entistäkin riittoisammaksi, sillä hölpöttävän palkkasoturin ensimmäiseen peliin on julkaistu hieman lisäsisältöä kaikille alustoille paitsi Wii U:lle.Ladataan seuraavaa sisältöä