Suomi
Gamereactor
uutiset

Activision uhkaa jättää PS3:n

Johtaja tiukkana, analyytikko skeptisenä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision Blizzardin johtaja Bobby Kotick on todennut, että mikäli Sony ei laske Playstation 3:n hintaa, Activision Blizzard saattaa lopettaa sekä Playstation 3:n että PSP-käsikonsolin tukemisen.

"Heidän täytyy laskea hintaa, sillä jos he eivät tee sitä, ostettujen pelien määrän kasvu per konsoli tulee hidastumaan. Jos ajattelemme tilannetta realistisesti, meidän täytyy ehkä lopettaa Sonyn tukeminen", Kotick tylytti.

Kotickin mukaan yhtiö joutuu tarkastelemaan vuosien 2010 ja 2011 pelitarjontaa hyvin tarkasti. Wedbush Morgan -yhtiön analyytikko Michael Pachter ehti leimaamaan Kotickin puheet höpöhöpö-bluffiksi.

"Totta kai Bobby bluffaa, ja hyvä niin. Hän haluaa nähdä mahdollisimman monta myytyä Playstation 3:a, ja hänen mielestään laitteen hintaa pitäisi laskea. Luulen, että Sony sanoo hänelle "Loukkasit meitä", minkä jälkeen Bobby sanoo "Ketä kiinnostaa?". Bobby on selvästi voimiensa tunnossa", Pachter kommentoi.

Sonyn virallinen lausunto asiaan oli seuraavanlainen: "Kunnioitamme kolmansien osapuolten mielipiteitä ja heidän oikeuksiaan tuoda niitä julki, mutta emme kommentoi tätä asiaa."Ladataan seuraavaa sisältöä