Suomi
Gamereactor
uutiset
Transformers: War for Cybertron

Activisionin klassiset Transformers-pelit ovat palanneet Xbox Storeen

Pidetään peukkuja, että se todella tarkoittaa jotain.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision tunnetaan tietysti parhaiten Call of Dutysta, jota seuraavat muun muassa Tony Hawk, Guitar Hero ja Crash Bandicoot. Mutta he ovat myös julkaisseet useita hyviä Transformers-nimikkeitä, kuten High Moon Studiosin upea trilogia (Transformers: War for Cybertron, Transformers: Fall of Cybertron ja Transformers: Rise of the Dark Spark) sekä PlatinumGamesin Transformers: Devastationin.

Nyt näyttää siltä, ​​että voimme ehkä kokea nämä klassikot uudelleen. Epäselvien olosuhteiden vuoksi digitaalisilta markkinoilta katoamisen jälkeen asia näyttää nyt ratkeavan.

Kuten useat ihmiset, varsinkin X:n analyytikko MauroNL, on todennut, että pelien kauppasivut on lisätty Xbox Storeen. Nimikkeitä ei tosin voi ostaa, mutta on vaikea kuvitella, että Activision olisi lisännyt pelit vahingossa. Ehkä ne ovat matkalla Game Passiin, mutta olisimme iloisia jo niiden paluusta, jotta useammat ihmiset voisivat nauttia niistä.

Transformers: War for Cybertron

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Transformers: War for CybertronScore

Transformers: War for Cybertron

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Kolmas Transformers-peli kolmen vuoden sisään, kolmannelta eri kehittäjältä ja kolmannella eri pelimoottorilla - mutta Megatron sentään, War for Cybertron on onnistunut!Ladataan seuraavaa sisältöä