Suomi
Gamereactor
uutiset
Age of Conan: Unchained

Age of Conanin ahdinko syvenee

Pelaajamäärät vajosivat alle 100 000:n

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Norjalaisen Age of Conan: Hyborian Adventures -nettiroolipelin tulevaisuus on jälleen asetettu kyseenalaiseksi. Tuoreimpien arvioiden mukaan pelin pelaajamäärät ovat vajonneet jo alle 100 000:n, mikä painoi pelistä vastaavan Funcomin tuloksen yli 23 miljoonaa dollaria tappiolle viimeisen vuosineljänneksen aikana.

Vuosi sitten pc:lle julkaistu nettiroolipeli sai ilmestyessään kohtuullisen hyvän vastaanoton, ja pelaajamäärät nousivat nopeasti miljoonan tuntumaan. Peli ei ole kuitenkaan onnistunut hankkimaan kestävää suosiota nettipelimarkkinoita dominoivan World of Warcraftin tavoin.

Pelin odotettua nopeampi hiipuminen on johtanut jo kahden Funcomin johtohenkilön eroon. Huono tilinpäätös pisti talousjohtajan punttiin vipinää.

Funcom yrittää elvyttää Age of Conan: Hyborian Adventuresin tiivistämällä palvelintarjontaa ja julkaisemalla sen yhä useammissa maissa. Tuoreimmat lisäykset pelin myyntialueeseen ovat Venäjä ja Puola, jotka kuitenkin kärsivät kovasta piratismista.

Funcomin suunnitelmissa on myös ollut julkaista Age of Conan: Hyborian Adventures Xbox 360:lle, mutta jos pc-version tilaa ei pystytä pian vakiinnuttamaan, alkaa käännös näyttää yhä epätodennäköisemmältä.

Age of Conan: Unchained
Age of Conan: Unchained
Age of Conan: Unchained
Age of Conan: Unchained
Age of Conan: Unchained

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä