Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Halo: Combat Evolved Anniversary

Alkuperäinen Halo on lopultakin korjattuna PC:llä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Alkuperäisen Xboxin Halo: Combat Evolved vuodelta 2001 siirsi ensimmäisen persoonan räiskyttelyt lopullisesti myös konsoleille. Lisäksi pelistä julkaistiin PC-versio vuonna 2003, ja käännöstyön teki Gearbox Software. Firma tunnetaan nykyisin parhaiten Borderlandsin tekijöinä.

Halon PC-versio on kärsinyt erinäisistä graafisista bugeista, jotka on nyt vihdoinkin korjattu. Asiasta kertoi Halosta nykyisin vastaava 343 Industries, ja raportoijana oli Gaming Bolt.

PC-versio on mukana Halo: The Master Chief Collectionilla.

Halo: Combat Evolved Anniversary
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Halo: Combat Evolved debytoi kymmenen vuotta sitten Xboxin julkaisupelinä. Nyt tämä merkkiteos on tuotu takaisin juhlapainoksena.

2
Frank O'Connor haastattelussa

Frank O'Connor haastattelussa

ARTIKKELI. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Gamereactor tavoitti 343 Industriesin Frank O'Connorin, joka vastasi kysymyksiin Halo-sarjan tähänastisesta menestyksestä ja tulevista käänteistä.

5
Kymmenen vuotta Haloa

Kymmenen vuotta Haloa

ARTIKKELI. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Xbox ja Halo täyttivät kymmenen vuotta 15. marraskuuta 2011. Kimmo teki läpileikkauksen palkitun sarjan historiasta tähän asti.Ladataan seuraavaa sisältöä