Suomi
Gamereactor
lifestyle

Amerikkalainen Rezvani on julkistanut 1,000 hv: n superauton, jossa on 007-paketti

Beast on erittäin rajoitettu auto, joka pystyy hallitsemaan 0-60 mph 2.5 sekunnissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yleisesti ottaen superautojen valmistus jätetään usein eurooppalaisille ja joskus aasialaisille autonvalmistajille. Emme yleensä näe amerikkalaisten autoyhtiöiden superautoja, vaikka Rezvani haluaa muuttaa sen.

Auton luoja on ilmoittanut niin kutsutusta Beast. Se on puolen miljoonan dollarin auto, joka on erittäin rajallinen (vain 20 valmistettua mallia), mutta tuo paljon suorituskykyä Amerikan teille.

Rezvani toteaa, että Beast saa voimansa 6.2 litran V8-kaksoisturbomoottorista, joka voi potkaista ulos 1,000 jarruhevosvoimaa ja hallita 0-60 mph vain 2.5 sekunnissa sekä suorittaa neljännesmailin 9.6 sekunnissa. Rezvani ei ole jakanut mitään tietoa siitä, kuinka janoinen moottori on, mutta epäilemättä se ei saa liikaa mailia litralta polttoainetta.

Muuten Beast -mallissa on runko, joka on rakennettu pääasiassa hiilikuidusta, ja siinä on kaksi pakoputkenkärkeä, jotka tekevät mahdollisimman paljon melua, irrotettava katto, lohikäärmeen siipiovet ja tavaratila auton edessä, koska moottori on asennettu taakse. Se on saatavana muutamassa eri värissä sekä tarjoaa 007-paketin, joka sopii autoon joukolla naurettavia vaihtoehtoja, mukaan lukien sähköistetyt ovenkahvat, savunäytöt, lämpöpimeänäköjärjestelmä, armeijan runflat-renkaat, kaasunaamarit, pippurisumuteannostelija, strobovalot ja jopa mahdollisuus asentaa luodinkestäviä materiaaleja.

Tämä on mainos:

Jos sinulla on paljon käteistä, voit saada Beast hintaan 485 000 dollaria.

Amerikkalainen Rezvani on julkistanut 1,000 hv: n superauton, jossa on 007-paketti
Rezvani


Ladataan seuraavaa sisältöä