Suomi
Gamereactor
laitearviot

Analogue Pocket on luksusluokan Game Boy

Tässähän se.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Menneen vuoden aikana olen alkanut siirtyä enemmän osittain käsissä pelaamisen tyyliin, ja tässä ovat auttaneet Nintendo Switch ja Steam Deck. Mutta sitten se tapahtui. Olin halukas pelaamaan 5-10 minuutin nopeissa jaksoissa, ja muistin Analogue Pocketin.

HQ

Analogue Pocket on luksusluokan Game Boy. Pelaaminen tapahtuu pystysuunnassa lukuisten nykyajan teknisten edistysaskeleiden kanssa. Näyttö on 1600x1440 ja 3,5" LCD kylläisyydellä 615ppi ja kera Gorilla Glassin. Kirkkautta voi säätää automaattisesti, lataus tehdään USB-C:llä, ja telakalla pelaaminen luonnistuu myös isolla ruudulla.

Analogue Pocketilla toimivat klassiset Game Boyn, Game Boy Colourin ja Game Boy Advancen pelit. Kyse ei ole emulaatiosta, vaan klassiset pelit toimivat uudella laitteella. Lisäksi kirkkautta voi vanhassa pelissä parantaa, pelitilanteen voi laittaa talteen Sleep/Wake-toiminnolla Low Power -tilaan, vanhojen ja uusien Display Modejen kesken voi vaihtaa unohtamatta isomman ruudun iloja ja erillisillä peliohjaimilla pelaamista. USB-johdon avulla moninpelikin onnistuu. Analogue Pocketilla Super Mario Land 3: Wario Landin pelaaminen on taianomaista. Samalla laite on herättänyt uuden innon vanhoja Game Boy -pelejä kohtaan.

Pieni koko merkitsee samalla sitä, että akku kestää vain noin viisi tuntia Game Boy Advancen peleillä. Käyttöliittymä kaipaisi sekin hieman lisää hiomista. Laitteen toiminta on kuitenkin kohdillaan, napit toimivat hyvin ja tuntuma käsissä on mahtava. Analogue Pocketilla emulaatio on mahdollista microSD-kortilla, mutta parasta on pelata niillä alkuperäisillä pelikaseteilla.

Analogue PocketAnalogue PocketAnalogue Pocket
Tämä on mainos:
Analogue PocketAnalogue PocketAnalogue Pocket
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä