Suomi
Gamereactor
uutiset
The Walking Dead

Andrew Lincoln valitsee The Walking Dead -hetken, joka meni ehkä liian pitkälle

"Muokkasimme munakasta liikaa", hän sanoi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

The Walking Dead hallitsi televisiota yli vuosikymmenen, ja vaikka monien mielestä se on viipyi eetterissä liian kauan tervetulotoivotusten jälkeen, sarja tuotti kauttaaltaan ikimuistoisia hetkiä. Andrew Lincoln, näyttelijä, joka näytteli Rick Grimesia, oli paikalla, ellei itse vastuussa monista noista hetkistä, ja hän kertoi Empirelle asiasta, jossa hänen mielestään mentiin liian pitkälle.

HQ

"Olen yhä sitä mieltä, että Glennin kuolema oli se kohta, jossa muokkasimme munakasta liikaa", hän sanoi. "Ehkä se (munakas) viipyi liian kauan."

Glennin kuolema sarjassa on melko uskollinen sovitus sarjakuvaan. Hän kuolee jengin ensimmäisessä kohtaamisessa tavatessaan Neaganin, joka mätkii Glennin kuoliaaksi Lucilleksi nimeämänsä pesäpallomailan kanssa. Se on kauhea kohtaus jopa zombeja täynnä olevassa show'ssa, ja jakaa fanien mielipiteitä tähän päivään asti.

Mitä mieltä olet Glennin kuolemasta?

The Walking Dead

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Walking Dead, 1. kausi

The Walking Dead, 1. kausi

ELOKUVA-ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Kävelevät kuolleet raahautuvat sarjakuvan sivuilta televisioruuduille lähdemateriaalilleen uskollisesti. Arviossa sarjan ensimmäinen tuotantokausi.Ladataan seuraavaa sisältöä