Suomi
Gamereactor
laitearviot

Anker Prime Powerbank 27650mAh on laadukas varavirtalähde

Anker on valmistanut ehkä sen kovimman varavirtalähteensä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Kyse ei ole siitä, että voimapankeista olisi tullut epäcooleja, mutta konseptin takana ei ole täsmälleen samaa energiaa kuin ennen. Ehkä se johtuu siitä, että suurimmalla osalla mukanamme olevista varusteista on kunnioitettava akunkesto? Tai ehkä emme mene läheskään yhtä pitkälle latausvaihtoehtojen välillä kuin ennen? Joka tapauksessa on edelleen paljon tilanteita, joissa ison, raskaan powerbankin kantaminen on järkevää, ja tässä Anker tulee sisään.

HQ

Monet pitävät niiden Prime Powerbank standardina, vaikka sillä ei olisikaan suurinta kilokohtaista kapasiteettia. Jälleen se on eräänlainen monipuolinen, joka antaa sinulle suhteellisen suuren kapasiteetin painamatta liikaa, ja samalla saat useita hienoja lisäominaisuuksia, kuten patentoidun älylaturin, joka pitää sen aina ladattuna, käyttövalmiina ja melko yksityiskohtaisen näytön.

Anker Prime Powerbank

Kyllä, Anker Prime:ssa on "vain" 27 650 mAh, mikä on jyrkässä ristiriidassa esimerkiksi Sandbergin Active Powerbank:n kanssa, joka tuottaa 50 000 mAh. Mutta se painaa myös alle puolet siitä, noin 660 grammaa, ja sillä on useita mielenkiintoisia ominaisuuksia. Asia on, että voit saada suurempia voimapankkeja, mutta Anker on kilpailukykyinen täällä, siitä ei ole epäilystäkään.

Ja sitten tulemme kaikkeen muuhun. Ensinnäkin Prime voi ladata lähes täydellä nopeudella kaikissa porteissa samanaikaisesti. Toki, on vain kaksi USB-C-porttia ja yksi USB-A, mutta yhdessä ne voivat työntää ulos 250 W, mikä on melko harvinaista nähdä. Yksi portti voi myös tuottaa 140 W, mikä on lähes kaikissa tapauksissa enemmän kuin yksittäinen laite pystyy käsittelemään. Voit esimerkiksi saada MacBook Pro 16" jopa 50% 28 minuutissa - yhdestä virtapankista. Voit myös käyttää kahta USB-C-porttia Prime lataamiseen vain 37 minuutissa, ja jos olet tarpeeksi rohkea, voit jopa ostaa patentoidun lataustelineen pitääksesi sen ladattuna.

Tämä on mainos:

Pieni näyttö on värillinen ja antaa sinulle paitsi helpon prosenttikuvan siitä, kuinka paljon on jäljellä, myös kuinka monta wattia tulee kustakin yksittäisestä portista ja mukavan pienen ajastimen. Jos haluat vielä enemmän tietoa, on olemassa oma sovellus, jonka avulla voit löytää sen uudelleen parhaalla Find My tavalla äänien kautta ja saada yksityiskohtaisemman yleiskatsauksen.

Anker Prime Powerbank

Kaikki on melko upeaa 180 puntaa, joka sinun on käytettävä, ja jos se on hieman liian raskas ja hieman liian suuri, voit saada 20K-version vain 130 puntaa juuri nyt, mikä on vähintäänkin parempi tarjous.

Mutta Anker todistaa jälleen kerran, että he todella tietävät tavaransa, ja vaikka on olemassa vaihtoehtoja, joissa on suurempi akku, tämä on yhdistelmä kätevyyttä, toimivuutta ja rakennuslaatua, jota on vaikea ylittää.

Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä