Suomi
Gamereactor
uutiset
Anno 2070

Anno 2070 saattaa selviytyä Ubisoftin käytöstä poistettujen nimikkeiden joukosta

Ubisoft Mainz haluaa pitää pelin pystyssä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vasta äskettäin paljastettiin, että Ubisoft aikoo poistaa useiden pelien serverit käytöstä ja lopettaa vanhempien nimikkeidensä tukemisen. Tämä tarkoittaa, että pelaajat menettäisivät pääsyn useisiin moninpeliominaisuuksiin ja jopa tiettyihin lisäosiin. Nyt näyttää kuitenkin siltä, ​​​​että jotkut Ubisoft-perheen tekijät eivät aio hyväksyä tätä päätöstä, vaan haluavat sen sijaan jatkaa tiettyjen pelien tukemista tulevaisuudessa.

Ubisoft Mainz on julkaissut Anno 2070 -peliä koskevan lausunnon, jossa sanotaan, että se aikoo käyttää resursseja varmistaakseen, että peli on päivitetty, ja että se voi jatkaa online-ominaisuuksien tarjoamista. On kuitenkin ymmärrettävä, että tämä ei ole suora lupaus toimivuudesta, sillä kehittäjä sanoo, "ettei se voi vielä taata" päivitys- ja korvauspalvelujen toimivan suunnitellusti.

"Alkuselvityksen jälkeen olemme päättäneet käyttää osan kehitysresursseistamme Anno 2070:n ikääntyneen verkkopalveluinfrastruktuurin päivittämisen uuteen järjestelmään, jotta näiden ominaisuuksien käyttöä voidaan jatkaa mainitun päivämäärän jälkeen. Emme kuitenkaan voi vielä taata, että pystymme onnistuneesti päivittämään tai korvaamaan vanhat palvelut haluamallamme tavalla."

Mitä tulee päivitysten voimaantuloon, Ubisoft Mainz on yksinkertaisesti todennut, että lisätietoja jaetaan "tulevien viikkojen ja kuukausien aikana".

Anno 2070

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Anno 2070Score

Anno 2070

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Anno-sarjan loikkaus tulevaisuuteen hukkaa matkalle osan sen perinteisestä charmista. Peruspeli pätee onneksi silti edelleen.Ladataan seuraavaa sisältöä