Suomi
Gamereactor
laitearviot

Arlo Essential Outdoor 2nd Generation melkein vaatii kuukausimaksullisen tilauksen

Arlon halvempi kamera melkein vaatii kuukausimaksullisen tilauksen tekemisen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Arlo on tullut tunnetuksi helppokäyttöisten valvontalaitteiden valmistajana. Valkoinen kiiltävä pinta on toki hieman tylsä katsella, mutta toimivan ohjelmiston ja vankasti tehtyjen laitteiden ansiosta Arlo on tehnyt itsensä tunnetuksi.

HQ

Arlo on pyrkinyt laajentamaan asiakaskuntaansa halvemmilla vaihtoehdoilla verrattuna kalliisiin Pro- ja Ultra-malleihin. Ja juuri sellainen on nyt saatu.

Essential Outdoor Camera 2nd Generation on hyvällä hinnalla myytävä ulkokamera. Yhdistäminen onnistuu saumatta Arlon muiden laitteiden kanssa, ja luvassa on 2K-kuvaa ja värillistä yökuvausta. Ja vieläpä langattomana.

Paikallisia hintoja on hankala löytää, mutta kolme Essential 2nd Gen -kameraa lähtee hieman yli puolet siitä hinnasta kuin yksi Ultra, eli siis 189 dollaria vs. 299 dollaria. Hintaero on merkittävä, eikä niin suuria uhrauksia ole tehty kuin voisi kuvitella.

Essential Outdoor 2nd Gen on täysin langaton, ja Arlo lupaa neljä kuukautta käyttöä yhdellä latauksella. Aika tietysti riippuu siitä, miten usein kamera tarkentaa, tallentaa ja varastoi. Siitäkin huolimatta kahden kuukauden lataus on hyvä suoritus, eikä lataaminen ole sekään vaikeaa. Mukana on myös sireeni, mikrofoni, 2,4 GHz WI-FI unohtamatta Bluetoothia. Mukana on myös Wall Mount seinään kiinnittämistä varten.

Tämä on mainos:

Toisin sanoen mitään tärkeää ei puutu. Mukana on sisäänrakennettu kaiutin kaksisuuntaiselle äänelle ja 6200 K valo. Linssi on 1/2,7" -sensori, joka voi kuvata 130 asteen kulmassa 4 megapikselillä. Mukana on 12x digitaalinen zoomaus ja sisäänrakennettu PIR Motion Detection eli siis liiketunnistin. Ja se toimii yhtä hyvin kuin kalliimmassa Pro-mallissa. Tallennusta voi tehdä korkeimmillaan 2560x1440 eli siis 2K-tasolla, ja Night Vision eli yökuvaus tehdään väreissä.

Joitakin huonoja puolia kuitenkin on. Paikallista varastointia ei ole, joten kaikki tallennetaan suoraan pilvipalvelimelle. Tämä on ongelma, jos kamera on Wi-Fi-alueen äärirajalla, ja lisäksi suoraan pilveen tallentaminen tekee Arlo Secure -tilauksen pakolliseksi.

Jos siis on jo se Arlo Secure, on Essential-mallisto oikein hyvä, jolloin Pro- ja Ultra-malliston voi ohittaa kokonaan.

Arlo Essential Outdoor 2nd GenerationArlo Essential Outdoor 2nd Generation
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä