Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed Infinity

Assassin's Creed Invictus on itsenäinen moninpeli

Ubisoft ei kuitenkaan halua kertoa projektista tarkemmin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Ubisoftilla ovat kehityksessä pelit Assassin's Creed Codename Red ja Assassin's Creed Codename Hexe, jotka ovat uuden aikakauden alku pelisarjalle. Tulossa on kolmaskin projekti, joka se(kin) kuuluu Infinity-kokonaisuuden alle.

Koodinimellä Invictus kulkee erillinen moninpelikokemus. Kehittäjänä on For Honorista ja Rainbow Six: Siegesta tuttu studio. IGN:lle puhunut tuottaja Marc-Alexis Côté kertoi, että tulossa on mahdollisesti free-to-play-peli.

"It's going to be much more approachable and mass market than previous games' multiplayer offerings. We have not finalized our plans for the business model for Invictus, but it is a possibility [that it will be free-to-play], and there's a possibility of crossing over characters from different periods."

Assassin's Creed Infinity

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä