Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed

Assassin's Creedin sivutehtävät lisättiin mukaan viisi päivää ennen julkaisua

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Taannoin Twitterissä käyttäjä @medburnbook esitti kysymyksen, millainen on hänen seuraajiensa kauhukokemus työstään viidellä sanalla kerrottuna. Vastauksensa antoi myös ensimmäisen Assassin's Creedin parissa työskennellyt Charles Randall.

Randallin mukaan toimitusjohtajan lapsi pelasi Assassin's Creediä ja koki sen tylsäksi, koska pelissä ei ollut "mitään tekemistä". Randallin mukaan peliin ei ollut suunniteltuna sivutehtäviä, mutta saadun palautteen perusteella sivutehtävät lisättiin mukaan viiden päivän kuluessa, eikä mitään bugeja saanut mukaan eksyä.

Randall 4-5 työtoverinsa kanssa ryhtyivät toimeen, ja saivat melkein valmista. Bugeja oli silti mukana pyrkimyksistä huolimatta. Lopputulos on joka tapauksessa melko vaikuttava ottaen huomioon kehittäjille annetut reunaehdot.

Assassin's Creed

Kiitokset, VG247

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Ubisoftin jättihitti viime vuodelta on julkaistu viimein myös pc:lle. Director's Cut-versioon tehdyt parannukset ovat onnistuneita.

2
Assassin's CreedScore

Assassin's Creed

ARVIO. Kirjoittaja Thomas Tanggaard

Arviossa Ubisoftin kunnianhimoinen salamurhaajapeli. Välitön klassikko, surkea floppi vai jotain siltä väliltä? Se selviää tästä arviosta!Ladataan seuraavaa sisältöä