Suomi
Gamereactor
uutiset
Assetto Corsa Competizione

Assetto Corsa Competizione julki - katso kuvat ja traileri

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kunos Simulazioni on julkistanut jatkoa mainiolle Assetto Corsa -ajosimulaattorilleen. Assetto Corsa Competizionen uusiin ominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa dynaaminen sää ja vuorokausirytmi sekä uudistettu pelinhakusysteemi. Se kantaa myös Blancpain GT -sarjan virallista lisenssiä.

Blancpain GT on vuodesta 2014 ajettu urheiluautosarja, jonka kausi 2018 on mallinnettu peliin talleineen ja ratoineen. Uskaliaat voivat kokeilla esimerkiksi 24 tunnin kilpailua legendaarisella ja arvaamattomalla Span radalla. Nimekkään oloiseen ratavalikoimaan kuuluvat myös esimerkiksi Zolder, Monza, Silverstone, Brands Hatch, Misano, Nürburgring ja Barcelona. Radat on mallinnettu tarkasti laserskannauksella.

Uudistettu pelinhakusysteemi muistuttaa Gran Turismo Sportista. Se mittaa paitsi pelaajien suorituskykyä myös ajotyyliä pyrkien luomaan ympäristön, joka palkitsee siististä ajamisesta ja edistää reilua peliä.

"Yhdistämällä Unreal Engine 4:n potentiaalin ja yhteisöltä saamamme palautteen tuotamme täysin uuden simulaation", Marco Massarutto Kunos Simulazionilta kertoo. "Tavoitteenamme on nostaa ajopelien rimaa, parantaa ominaisuuksia jotka tekivät Assetto Corsasta suositun ja lisätä meiltä vaadittuja ominaisuuksia - ilman kompromisseja, pysytellen uskollisena omalle toimintatavallemme."

Simulaattori ilmestyy ensin Steamin Early Access -muodossa kesällä. Julkaisijana toimii 505 Games. Tsekkaa alta julkistuksen yhteydessä annetut kuvat traileri.

Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
Assetto Corsa Competizione
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä