Suomi
Gamereactor
lifestyle

Aston Martin sitoutuu edelleen sähköautoihin

Superautojen valmistaja lupaa luoda "alan johtavia ylellisiä korkean suorituskyvyn sähköajoneuvoja".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aston Martin lisää ponnistelujaan sähköautojen alalla, sillä tiimi on nyt vahvistanut lehdistötiedotteessa, että se kaksinkertaistaa aikomuksensa luoda "alan johtavia ylellisiä korkean suorituskyvyn sähköajoneuvoja".

Tämä sitoumus tulee, kun Aston Martin on nyt allekirjoittanut uuden toimitussopimuksen Lucid Group-yrityksen kanssa, joka auttaa superautonvalmistajaa edistämään sähköistämisstrategiaansa ja kasvuaan. Lucid:n nykyisen ja tulevan voimansiirto- ja akkuteknologian sanotaan olevan Aston Martinin Battery Electric Vehicle-alustan keskus tulevaisuudessa.

Aston Martinin hallituksen puheenjohtaja Lawrence Stroll mainitsi, että tämä kauppa on "pelinvaihtaja Aston Martinin tulevalle sähköautovetoiselle kasvulle" ja että Mercedes-Benz-kumppanuuden lisäksi autonvalmistajalla on nyt "kaksi maailmanluokan toimittajaa tukemassa sisäistä kehitystä ja investointeja, joita teemme sähköistämisstrategiamme toteuttamiseksi".

Tämä sopimus Lucid:n kanssa on myös seuraava vaihe Aston Martinin 2 miljardin punnan investoinnissa "kehittyneisiin teknologioihin" seuraavien viiden vuoden aikana, prosessissa, jossa autoyhtiö jättää jälkeensä polttomoottorit BVE-alustalleen.

Tämä on mainos:
Aston Martin sitoutuu edelleen sähköautoihin
Aston Martin


Ladataan seuraavaa sisältöä