Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Aston Martin DB6 on muutettu sähköajoneuvoksi

Lunazin sähköautoasiantuntijat ovat antaneet ikoniselle autolle modernin päivityksen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aston Martin on tehnyt todella ikonisia autoja historiansa aikana. James Bondin DB5: stä nykyaikaisempaan Vantage-sarjaan ja jopa Formula 1 -tyyliseen maantieautoon, joka tunnetaan nimellä Valkyrie, brittiläinen urheiluautomerkki on antanut meille merkittäviä tarjouksia. Mutta Aston Martin ei ole sähköajoneuvotilan eturintamassa, ja hän on jäämässä jälkeen muista autotitaaneista tässä tilassa.

Onneksi Lunazin sähköautoasiantuntijat pystyvät antamaan AM:lle käden tällä alueella, ja he ovat aloittaneet tämän prosessin muuntamalla kauniin DB6:n täysin sähköautoksi. Yhtiön verkkosivuston mukaan meille kerrotaan, että auton muuttaminen sähköautoksi sisältää "tyhjentävän paljaan metallin restaurointi- ja uudelleensuunnitteluprosessin sen varmistamiseksi, että auto on täydellinen esimerkki sähköistetystä klassikosta".

Tämän lisäksi auto punnitaan ja rakennetaan huolellisesti uudelleen sen varmistamiseksi, että sen tasapaino ja mittasuhteet ovat tarkkoja koko rungossa, ja auto saa jopa täysin uudistetun sisustuksen. Lunaz on jopa sitoutunut rajoittamaan koko sähköautoprosessia jätteiden ja ympäristövaikutusten osalta.

"Aston Martin DB6 täytti lupauksensa todella hemmottelevasta mannermaisesta kiertueesta. Tämä on perintö, jota emme voineet vastustaa luomalla maailman houkuttelevimman sähköauton", sanoi Lunazin suunnittelujohtaja Jen Holloway.

Tämä on mainos:

Ei ole mainittu sitä, milloin näemme ensimmäisen kerran DB6: n EV-version teillä, mutta Lunaz on huomauttanut, että suurin osa auton EV-versiosta kiinnostuneista ihmisistä tulee Miamista Yhdysvalloista, ja noin 30% tilauksista tulee tältä alueelta.

Aston Martin DB6 on muutettu sähköajoneuvoksi
Lunaz


Ladataan seuraavaa sisältöä