Suomi
Gamereactor
lifestyle

Aston Martin esittelee uuden Vantagen

Samassa paljastustilaisuudessa, jossa se esitteli uuden Formula 1 -autonsa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aston Martin ilmoitti äskettäin, että se esittelee Vantage-urheiluauton seuraavan iteroinnin samassa tapahtumassa, jossa se julkisti seuraavan Formula 1 -kilpa-autonsa. Se oli tänä aamuna, mikä tarkoittaa, että tiedämme nyt, mitä tulevaisuus tuo tullessaan Vantage-mallille.

Aston Martin toteaa, että uusi Vantage on "suunniteltu oikeille kuljettajille " ja että se on "puhtaan suorituskyvyn väärentämätön juhla, joka on teknisesti suunniteltu tarjoamaan maksimaalista jännitystä mahdollisimman luottavaisesti".

Uuden Vantagen suurin huippunopeus on 202 mph sekä kiihtyvyys 0-60 mph 3.4 sekuntia. Sen voimanlähteenä on 4,0-litrainen V8-kaksoisturbomoottori, jonka teho on 665 hv/800 Nm, samalla kun sen runko jakautuu 50:50 painoon. Tämä uusi Vantage tuo myös muutamia uusia ulkonäkömuutoksia, mukaan lukien uudet ajovalomallit ja ylimääräiset jäähdytysaukot koko rungossa, ja se debytoi 21 ainutlaatuisessa värissä erilaisilla sisustusvaihtoehdoilla, joihin mahtuu 10.25 tuuman kosketusnäyttö, moninäyttöinen infotainment-järjestelmä.

Uuden Vantagen tuotannon on määrä alkaa vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä, ja toimitukset on suunniteltu Q2.

Tämä on mainos:

Tämä uusi Vantage paljastettiin myös auton uuden GT3-mallin sekä AMR24: n rinnalla, joka kilpailee F1: ssä, kun kausi alkaa tämän kuun lopussa. #10

Aston Martin esittelee uuden Vantagen
Aston Martin


Ladataan seuraavaa sisältöä