Suomi
Gamereactor
lifestyle

Aston Martin paljastaa uuden V12-moottorin, joka merkitsee uuden V12-aamunkoiton alkua autonvalmistajalle

Sitä käytetään ensimmäisen kerran "uudessa lippulaivamallissa" myöhemmin tänä vuonna.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aston Martin uskoo edelleen, että markkinoilla on tilaa runsaille ja tehokkaille V12-polttomoottoreille. Sähköistettyjen autojen aallosta huolimatta brittiläinen autonvalmistusikoni on julkistanut uuden V12-moottorin, jonka sanotaan merkitsevän merkin uuden V12-käyttöisen aikakauden alkua.

"V12-moottori on pitkään ollut voiman ja arvostuksen symboli, mutta se on myös osoitus insinööritaidosta ja teknisestä kyvykkyydestä", sanoi Aston Martinin tekninen johtaja Roberto Fedeli. "835 hv:n ja 1000 Nm:n vääntömomentin ansiosta tämä vertaansa vailla oleva moottori edustaa Aston Martinille häikäisevän uuden V12-aikakauden aamunkoittoa."

Kuten Fedeli toteaa, moottorin teho on 835 hevosvoimaa, ja se käyttää uutta suunnittelutyyliä, jonka sanotaan tähtäävän suorituskykyyn ja tehokkuuteen. Tämä kaikki saavutetaan erilaisilla uusilla elementeillä, kuten uudelleenprofiloiduilla nokka-akseleilla, suuremman tilavuusvirran polttoainesuuttimilla, uusilla imu- ja pakoaukoilla, uudelleen sijoitetuilla sytytystulpilla, vahvistetulla sylinterilohkolla ja tangoilla sekä uudelleen suunnitelluilla sylinterinkansilla.

Mitä tulee siihen, missä näemme tämän moottorin ensimmäisen kerran toiminnassa, se esitellään "Aston Martinin eksklusiivisimmista ja rajoitetusti saatavilla olevista malleista", kuten "uudesta lippulaivamallista", jonka odotetaan debytoivan myöhemmin tänä vuonna.

Tämä on mainos:
Aston Martin paljastaa uuden V12-moottorin, joka merkitsee uuden V12-aamunkoiton alkua autonvalmistajalle
Aston Martin


Ladataan seuraavaa sisältöä