Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Aston Martin paljastaa V12-moottorilla varustetun erikoismallin 110-vuotisjuhlansa kunniaksi

Se tunnetaan nimellä Valour.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Aston Martin on juhlinut 110-vuotispäiväänsä viime aikoina, ja tähän juhlaan on kuulunut nähdä 110 Aston Martinin kilpailevan Silverstonen ympäri osana Britannian Grand Prix -kilpailua viime viikolla. Mutta tämän lisäksi ikoninen automerkki on nyt paljastanut myös erikoismallin virstanpylvään kunniaksi.

Tämä Valour-nimellä tunnettu auto on varustettu 5,2-litraisella 5,2-litraisella V12-kaksoisturbomoottorilla manuaalivaihteistolla, mikä antaa tälle autolle "puristisen lähestymistavan".

Aston Martinin pääjohtaja Lawrence Stroll totesi Valour:sta: "Valour juhlistaa Aston Martinin intohimoa ajamiseen ja poikkeuksellista perintöä, mutta se symboloi myös tämän päivän elinvoimaista ja elvytettyä brändiä. Moderni ikoni, joka yhdistää klassisen luonteen nykyaikaiseen toteutukseen, Valour vangitsee jännityksen ja eksklusiivisuuden olemuksen, joka määrittelee tämän kerroksellisen automerkin."

Valour on saanut inspiraationsa mallista V8 Vantage, ja Aston Martinin 110-vuotisjuhlavuoden teemana valmistetaan vain 110 kappaletta Valours. Auton tuotannon sanotaan alkavan Q3 2023 autoyhtiön Gaydonin pääkonttorista, ja toimitukset on suunniteltu Q4 2023. Ne, jotka etsivät kustomoidumpaa versiota Valour:stä, voivat käyttää Aston Martinin Q-alustaa luodakseen "todella räätälöidyn spesifikaation".

Tämä on mainos:

Valour:n hintaa ei mainittu.

Aston Martin paljastaa V12-moottorilla varustetun erikoismallin 110-vuotisjuhlansa kunniaksi
Aston Martin


Ladataan seuraavaa sisältöä