Suomi
Gamereactor
laitearviot

Asus ROG Delta S Animate, kelvolliset kuulokkeet ja kamala ohjelmisto

Asus ROG Delta S Animate ei ole hintansa väärti tempuistaan huolimatta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
Asus ROG Delta S Animate, kelvolliset kuulokkeet ja kamala ohjelmistoAsus ROG Delta S Animate, kelvolliset kuulokkeet ja kamala ohjelmisto

Jatkuvasti paisuvilla kuulokemarkkinoilla on entistä vaikeampi erottua. Asus on keksinyt tähän ongelmaan pistematriisiin perustuvan ratkaisun, jonka liikkuva kuva on toki jotain, mitä ei ole koskaan tehty. Valitettavasti 250 euron hintalappunsa ja kelvottoman Asus Armour Crate -hallintaohjelmistonsa kanssa kilpailijat vipeltävät vasemmalta ja oikealta ohi.

Kuulokkeet edustavat Asusin aiemminkin käyttämää kolmiomaista "Delta" -mallia, joka istuu korvien ympärille mukavasti. Pehmusteet ovat myös muhkeammasta päästä, ja tarjolla on niin keinonahkaiset kuin hengittävämmät kankaiset mallit. Ilman sähköä ne näyttävät hyvin perinteisiltä mustilta luureilta, joihin on tosin tökätty iso määrä reikiä kylkeen. Kuulokkeet ovat varsin kevyet päässä, sillä langallisina ne on pystytty pitämään 310 gramman painoisina. Silmälasien sangat eivät paina ohimoita pahasti kiitos anteliaan pehmustuksen ja verrattain kevyen sivuttaisen paineen. Valaisunapin ja äänenvoimakkuuden säädön lisäksi kupeissa ei ole muita säätöjä.

Kun laitteen iskee USB-väylään kiinni, alkaa tapahtua. Valkoisista LED-elementeistä koostettu pistematriisi herää eloon, ja alkaa pyörittämään oletuksena Asusin ROG-logon animaatiota. Valoefektit ovat oletuksena varsin kirkkaat ja - jos niitä joutuisi tai pystyisi itse näkemään pelaamisen aikana - hieman häiritsevät.

Tämä on mainos:

Efektejä voi säädellä Asusin oman ja netissä voimakkaasti mielipiteitä jakavan Armour Crate -ohjelmiston kautta... ainakin silloin, kun se pentele suostuu toimimaan. En muista, milloin viimeksi ajurireiden kanssa olisi joutunut tappelemaan näin paljon pelkkien efektien säätöä varten. Armour Crate ei suostu välillä tunnistamaan luureja ollenkaan tai sille asetetut efektit eivät koskaan päädy pistematriisiin asti. Uudelleenasennukset, USB-väylien vaihtamiset ja muut vakiotemput eivät parantaneet asiaa. Toivottavasti Asus saa pakkansa kasaan pian, sillä tästä kokemuksesta eteenpäin jokainen valmistajan laite tulee saamaan melkoisen annoksen skeptisyyttä, mikäli hallintaohjelmistoa ei saada toimimaan. Kaiken huipuksi se sisältää valtavan määrän täysin tarpeetonta tuubaa virtuaalilemmikeistä "uutisvinkkeihin".

Äänipuoli on 50 mm elementtien ansiosta pääosin kunnossa, mutta mikrofoni ei tee vaikutusta edes pelisessioissa saadun puheäänen nauhoituksessa. Äänimaailma on tutun tasainen ja yllätyksetön, eikä bassoissa tai diskanteissa ole otettu riskejä dynaamisemmasta - mutta elementtien laadun puolesta vaativammasta - mallista. Jos on kokeillut ROG Delta S -kuulokkeita, Delta S Animatet kuulostavat identtisiltä.

Asus Rog Delta S Animate tarjoaa perushyvää äänenlaatua hetkellisesti jännällä valaisutempulla, jota ei kuitenkaan itse näe pelatessa. Sen hinnassa on kuitenkin liikaa ilmaa, ja moni kilpailija pystyy niin samaan kuin parempaankin samalla summalla. Ongelmallisin on kuitenkin valojen hallintaan pakollinen Armour Crate, jonka voisi räjäyttää avaruuteen ja toimittaa pelaajille ohjelmiston, joka toimii, tekee vain sen mitä pitää, eikä aiheuta spontaaneja kuulokkeiden ja avoimen ikkunan yhdistämisen ajatuksia.

Asus ROG Delta S Animate, kelvolliset kuulokkeet ja kamala ohjelmistoAsus ROG Delta S Animate, kelvolliset kuulokkeet ja kamala ohjelmistoAsus ROG Delta S Animate, kelvolliset kuulokkeet ja kamala ohjelmisto
Tämä on mainos:
06 Gamereactor Suomi
6 / 10
+
Mukavat päässä, kelvollinen äänenlaatu
-
Kikka ei näy pelaajalle itselleen, aivan kammottava hallintaohjelmisto, vaatimaton mikrofoni, kallis
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä