Suomi
Gamereactor
laitearviot

ASUS ZenBeam S2

Pokkariprojektori

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Videoprojektoreista puhuttaessa mielikuvat liikkuvat yleensä vähintään parin tietosanakirjan kokoisissa laitteissa, joita ei tee mieli liikutella ympäriinsä ainakaan kovin usein. Mobiiliversiot ovat kuitenkin kehittyneet viime vuosina valtavasti etenkin LED-teknologian ansiosta. ASUS ZenBeam S2 onkin täydellinen laite käyttäjälle, joka etsii tyylikästä ja erittäin pienikokoista kannettavaa projektoria.

Laite itsessään on erittäin pieni: vain neliskulmaisen paksun pokkarin kokoinen eikä paina kuin puolisen. Sen tuottama kuva on kuitenkin yllättävän kirkas ja selkeä, jos taustan materiaali antaa vain myöten. Kannettavan projektorin tapauksessa on kuitenkin todennäköistä, että taustaksi valikoituu sopivin mahdollinen valkoinen seinäpinta tai kenties pingotettu lakana. Tällöin isompia projektoreita himmeämpi jälki tuntuu hieman enemmän. Kuva jää hieman haaleaksi myös kirkkaassa ympäristössä samasta syystä.

ASUS ZenBeam S2ASUS ZenBeam S2

Kuvan saa helposti laajennettua vaikkapa 100 tuuman kokoiseksi 1-3 metrin projisointimatkalta, jos vaikkapa ex tempore kasattuun kotikatsomoon haluaa vähän enemmän lääniä. Automaatiset keystone-optiot toimivat varsin mukavasti kuvan sovittamiseksi neliskanttiseen uskoon, kunhan projisointikulma ei ole liian haastava.

Tämä on mainos:

Yhteystapoja ZenBeam S2:sta löytyy USB-C:stä HDMI:hin ja Wifin kautta langattomiin optioihin asti. Langattomuutta tukee myös 6000 mAh:n akku, joka kestää reilut kolme tuntia yhdellä latauksella, eli suurin piirtein pitkän kokouksen tai pari leffan verran, kunhan ei katsele Sormusten Herran Extended-versioita. Ja jos mitään muita äänentoistolaitteita ei löydy, sisäänrakennetuilla kaiuttimilla selviää jotenkuten vaikkapa TV-sarjan tai ottelun seuraamisesta. Korvaa hiveleviä elokuvaelämyksiä siitä ei kannata odottaa.

ASUS ZenBeam S2 on erittäin mobiili, tyylikäs ja helppokäyttöinen projektori reissuun, eikä tingi edes langattomuudesta äärimmäisen simppeliä käyttöönottoa ajatellen. Kohdeyleisö lienee enemmän bisneshenkilöiden kuin pelaajien puolella, mutta esimerkiksi Switchin kanssa reissaaminen saa aivan uusia ulottuvuuksia, kun moninpelin voi postikorttikoon sijaan projisoida seinän kokoiseksi. Hintaa projektorilla on noin 500 euroa.

ASUS ZenBeam S2ASUS ZenBeam S2
Tämä on mainos:
09 Gamereactor Suomi
9 / 10
+
Tyylikäs ja tukeva, pienikokoinen, langattomuus
-
Kallis, valovoima kirkkaissa tiloissa
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score


Ladataan seuraavaa sisältöä