Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield: Bad Company 2

Bad Company 2 Vietnam päivätty

Viidakkosota kutsuu 18. joulukuuta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suosittu nettisotapeli Battlefield: Bad Company 2 suuntaa jouluksi Vietnamiin, mutta jo tänään siihen ilmestyy muutamia uusia moninpelikenttiä.

EA kertoo, että Bad Company 2 Vietnam julkaistaan PC:lle 18. joulukuuta yhtion oman nettikaupan ja Steamin kautta. Konsolit saavat saman moninpelilaajennuksen heti seuraavalla viikolla, 21. päivä.

Vietnam-lisäosassa päästään sotimaan joko amerikkalaisten tai pohjois-vietnamilaisten puolella. Lisäosa sisältää neljä täysin uutta kenttää sekä aihepiiriin sopivaa varustusta ja kalustoa.

Uutta pelattavaa Bad Company 2:een ilmestyy kuitenkin jo tänään, kun VIP Map Pack 7 julkaistaan. Paketissa ovat mukana ensimmäisestä Bad Companysta tutut Oasis ja Harvest Day sekä kaksi yksinpelikampanjasta muokattua kenttää.

VIP Map Pack 7 on ilmainen kaikille PC-version omistajille. Konsoleilla kenttäpaketin saavat ilmaiseksi VIP-koodinsa rekisteröineet.

Vietnam-lisäosa maksaa kaikille noin 15 euroa.

Battlefield: Bad Company 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Battlefield: Bad Company 2Score

Battlefield: Bad Company 2

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

DICE:n kovaääninen ja viihteellinen sotapeli debytoi iPhonella. Sisartoimituksemme Petter Hegevall tsekkasi sovituksen laadun.

9
Battlefield: Bad Company 2 VietnamScore

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vietnamin sota potkii uutta verta vuoden ikää lähestyvään nettiräiskintään. Tuoreet kentät ovat hyvin suunniteltuja ja sopivan vaihtelevia.Ladataan seuraavaa sisältöä