Suomi
Gamereactor
uutiset
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III saa fyysisen Deluxe-painoksen Playstation 5:lle ensi viikolla

Xbox Series X:llä odottelu jatkuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Baldur's Gate III on saamassa sen odotetun juhlavan fyysisen painoksen. Viime vuoden lopulla kehittäjä Larian Studios alkoi ottamaan vastaan tilauksia fyysisestä Deluxe Editionista niin PC:lle, PS5:lle kuin Xbox Series X:lle (ja S:lle).

PC-version mukana oli vain digitaalinen Steam-koodi, ja toimitukset on suoritettu. Konsoleilla tapahtui lykkäys levytarpeen vuoksi: PS5:llä kolme levyllistä, ja Xboxilla neljä. Konsoliversioiden toimituksien piti alkaa joko huhti- tai toukokuussa, ja osittain niin käykin.

Larian Studios on lähettänyt ennakkoon tilanneille sähköpostin, jonka mukaan PS5-versio alkaa lähteä maailmalle Euroopassa ja Oseaniassa "ensi viikolla". Valitettavasti Xboxin versiota odotellaan edelleen kaikkialla maailmassa, samoin kuin Yhdysvalloissa sitä PS5-versiota.

"--- all Xbox Series pre-orders and PS5 pre-orders in the US will suffer an extra delay."

Baldur's Gate IIIBaldur's Gate III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peliScore

Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peli

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Pikkuvioistaan huolimatta Baldur's Gate III on upea peli, mikäli kestää konsoliversion paikoittaisen hitauden ja lievät bugit. Tärkeintä on ymmärtää, että kyseessä on vuoropohjaisuutensa myötä aivan erilainen julkaisu kuin noin 19 vuoden takainen edeltäjä.Ladataan seuraavaa sisältöä