Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III, ulkonäön muuttaminen onnistuu kesken pelin, mutta..

Uusi taikapeili ei ole kaikkivoipa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Baldur's Gate III saa pian mittavan kolmannen päivityksensä, ja samalla mukaan lisätään mahdollisuus muuttaa oman hahmonsa ulkonäköä kesken kaiken. Niin sanottu Magic Mirror löytyy omasta leiristä, kunhan on pelin päivittänyt. Muutamia asioita on silti huomioitava.

Rodun tai vartalotyypin muuttaminen ei kuitenkaan onnistu. Niin ikään Origin Character -hahmojen ulkonäköä ei voi muuttaa. Toisaalta noin muuten ulkonäköä, ääntä ja sen sellaista voi muuttaa.

Baldur's Gate III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peliScore

Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peli

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Pikkuvioistaan huolimatta Baldur's Gate III on upea peli, mikäli kestää konsoliversion paikoittaisen hitauden ja lievät bugit. Tärkeintä on ymmärtää, että kyseessä on vuoropohjaisuutensa myötä aivan erilainen julkaisu kuin noin 19 vuoden takainen edeltäjä.Ladataan seuraavaa sisältöä