Suomi
Gamereactor
uutiset
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III:n tehneen Larian Studiosin mukaan kaikki pelialan viimeaikaiset irtisanomiset ovat tarpeettomia

"Ainutkaan potkuja jakanut yhtiö ei ole konkurssin partaalla."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosi 2023 oli pelialalla irtisanomisten vuosi, ja toistaiseksi vuosi 2024 on ollut vielä pahempi irtisanomisten vuosi. Baldur's Gate III:n kehittäneen Larian Studiosin mukaan massoittaiset irtisanomiset ovat tarpeettomia.

Game Filelle puhunut studion "Head of Publishing" Michael Douse on sitä mieltä, että puheet irtisanomisten välttämättömyydestä ovat valehtelua. Dousen mukaan irtisanomisia tehneet yhtiöt eivät ole konkurssin partaalla. Nyt vain saa irtisanoa, kun sitä tekevät muutkin.

"They are an avoidable fuck-up. That's all they really are. That's why you see one after the other. Because companies are going: 'Well, finally. Now we can, too. We've wanted to do it for ages. Everyone else is. So why don't we?' That's really kind of sick. We should be humbled by this period. It doesn't feel like we're humbled by this period as an industry. None of these companies are at risk of going bankrupt. They're just at risk of pissing off the shareholders. And that's fine. That's how they work. The function of a public company is to create growth for its shareholders... It's not to make a happy climate for the employees."

Baldur's Gate III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peliScore

Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peli

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Pikkuvioistaan huolimatta Baldur's Gate III on upea peli, mikäli kestää konsoliversion paikoittaisen hitauden ja lievät bugit. Tärkeintä on ymmärtää, että kyseessä on vuoropohjaisuutensa myötä aivan erilainen julkaisu kuin noin 19 vuoden takainen edeltäjä.Ladataan seuraavaa sisältöä