Suomi
Gamereactor
uutiset
Battleborn

Battleborn ilmaiseksi pelattavissa ilman aikarajoituksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Battleborn julkaistiin samoihin aikoihin Overwatchin kanssa. Joidenkin mielestä vertaus Blizzardin mammuttiin oli epäreilu, mutta joka tapauksessa Battleborn jäi lopulta jalkoihin.

Gearbox on nyt ilmoittanut, että Battleborn siirtyy kokonaan free-to-play-malliin. Free Trial on ilmainen ladattava versio, jolla pääsee käsiksi kaikkiin kilpailullisiin moninpelimuotoihin ja -karttoihin ilman aikarajoja tai tasokattoja.

Ilmaisversiossa on kaikkiaan kuusi hahmoa, joiden hahmonkehitys on täsmälleen samanlainen kuin kokoversiossakin. Näin ollen loppujen ostamisen yhteydessä ei menetä pelissä tehtyä edistymistä.

Ennen ilmaisversioon siirtymistä Battlebornin ostaneet ovat nyt luokassa Founders, ja he saavat melkoisen valikoiman ylimääräistä tavaraa, kuten esimerkiksi roinalaatikoita.

Battleborn Free Trial on nyt saatavilla Steamissa ja Xbox Onella. PS4-versio julkaistaan 13. kesäkuuta.

Battleborn

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Battleborn sulkee palvelimensa

Battleborn sulkee palvelimensa

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Vuonna 2016 Gearbox ja 2K Games julkaisivat Battlebornin samoihin aikoihin Blizzardin Overwatchin kanssa. Battleborn oli se, joka jäi jalkoihin ja unohdettiin. 2K:n tuki...

Suuria muutoksia tulossa Battleborniin

Suuria muutoksia tulossa Battleborniin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gearboxin Battlebornin alkutaival ei ollut helppo. Suurin syy tähän on ollut osittain epäreilu vertailu Blizzardin Overwatchiin. Muitakin syitä on, ja juuri näihin...Ladataan seuraavaa sisältöä