Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 3

Battlefield 3: Aftermath päivätty

Ensiesiintyminen PS3:lla marraskuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Battlefield 3 jatkaa laajentumistaan. EA on ilmoittanut, että neljäs lisäosa Aftermath julkaistaan marras-joulukuun taitteessa. Ensin lisäosa päätyy Playstation 3 -version Premium-pelaajille, jotka saavat Aftermathin 27. marraskuuta. Xbox 360:n ja PC:n Premium-pelaajat pääsevät lisäosaan käsiksi 4. joulukuuta.

Ne, jotka eivät ole Premium-tilausta tehneet, voivat ostaa lisäosan myöhemmin joulukuussa. PS3:lle paketti tulee myyntiin 11. joulukuuta ja muille alustoille viikkoa myöhemmin.

Aftermath sisältää neljä uutta kenttää, uusia ajoneuvoja ja aseita sekä Scavenger-pelimoodin. Tsekkaa alta sisältöä esittelevä traileri.

Aftermathin jälkeen peliin on luvassa vielä yksi lisäosa End Game, joka ilmestyy maaliskuussa 2013.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Battlefield 3: Armored KillScore

Battlefield 3: Armored Kill

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Sisätiloihin keskittyneen Close Quartersin vastapainoksi BF3 sai Armored Kill -lisäosan, joka avartaa nettisodan mittakaavaa.

8
70 prosentin alennuksia Originista

70 prosentin alennuksia Originista

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Kesä on alennusten aikaa, ja tällä kertaa Origin haluaa varmistaa, etteivät pelaajat pääse pahemmin altistumaan auringonvalolle lomiensa aikana.

PS Plus -kirjastoon tiukkaa toimintaa

PS Plus -kirjastoon tiukkaa toimintaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Playstation Plus -jäsenille maksuttomien pelien kirjasto päivittyy heinäkuussa rankalla kädellä. Tulossa ovat mm. Battlefield 3 ja Saints Row: The Third.Ladataan seuraavaa sisältöä