Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 3

Battlefield 3:een uusia korjauksia

Päivitys numero 5 konsoleille tänään

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dice julkaisee tänään Battlefield 3:n konsoliversioihin uuden moninpelipäivityksen. PC:lle vastaava päivitys ilmestyy joulukuun 4. päivä.

Multiplayer Update 5:ssä on mukana pelaajien toivomia asetasapainotuksia ja bugikorjauksia. Se esimerkiksi vähentää Gunshipin tehoa ja korjaa Armored Kill -kenttien törmäyksentunnistusta estääkseen pelaajia piiloutumasta kenttien sisään.

Päivitys lupaa myös parantaa PS3-version ohjausherkkyyttä eliminoimalla "input lagin". Lisäksi äänien pätkimistä PS3:lla on paikattu.

Päivityksestä ilmoitetaan automaattisesti, kun peli yhdistetään verkkoon.

Battlefield 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Battlefield 3: Armored KillScore

Battlefield 3: Armored Kill

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Sisätiloihin keskittyneen Close Quartersin vastapainoksi BF3 sai Armored Kill -lisäosan, joka avartaa nettisodan mittakaavaa.

8
70 prosentin alennuksia Originista

70 prosentin alennuksia Originista

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Kesä on alennusten aikaa, ja tällä kertaa Origin haluaa varmistaa, etteivät pelaajat pääse pahemmin altistumaan auringonvalolle lomiensa aikana.

PS Plus -kirjastoon tiukkaa toimintaa

PS Plus -kirjastoon tiukkaa toimintaa

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Playstation Plus -jäsenille maksuttomien pelien kirjasto päivittyy heinäkuussa rankalla kädellä. Tulossa ovat mm. Battlefield 3 ja Saints Row: The Third.Ladataan seuraavaa sisältöä