Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield: Bad Company 2

Battlefieldien pelastus kuolevasta Gamespysta suunnitteilla

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viikko sitten uutisoitiin, että moninpelipalvelu Gamespy sulkee ovensa toukokuun lopulla, mikä uhkaa viedä liudan vähän vanhempia moninpelejä mennessään. Joukossa on myös isoja EA:n pelejä, kuten Battlefield 2, Battlefield 2142 ja Battlefield: Bad Company 2.

Osa palvelua käyttäneistä pelitaloista - Activision ja Rockstar muiden muassa - ilmoittivat välittömästi siirtävänsä pelinsä turvaan. EA ei ollut tilanteessa hereillä, mutta kertoo nyt Twitterissä, että ainakin mainitut Battlefieldit ollaan siirtämässä muualle.

IGN:lle antamassa lausunnossaan EA tosin täsmentää, että siirtoon liittyy vielä useita teknisiä haasteita, joten ihan itsestäänselvyys moninpelien jatkuminen ei ole.

Uudemmat Battlefieldit on onneksi rakennettu EA:n omille palvelimille, joten niihin Gamespyn alasajo ei vaikuta.

Gamespyn mukana on vahvistettu kaatuvan kaikki Wiin ja Nintendo DS:n nettipelit. Myös esimerkiksi Arma II Free suljetaan.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Battlefield: Bad Company 2Score

Battlefield: Bad Company 2

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

DICE:n kovaääninen ja viihteellinen sotapeli debytoi iPhonella. Sisartoimituksemme Petter Hegevall tsekkasi sovituksen laadun.

9
Battlefield: Bad Company 2 VietnamScore

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vietnamin sota potkii uutta verta vuoden ikää lähestyvään nettiräiskintään. Tuoreet kentät ovat hyvin suunniteltuja ja sopivan vaihtelevia.Ladataan seuraavaa sisältöä