Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 2042

Battlefield-pomon mukaan 2042 etääntyi liiaksi muotistaan

Siksi pelaava kansa pettyi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Battlefield 2042 julkaistiin marraskuussa 2021, ja pieleen meni niin että lepikko rytisi. Lisäksi pelaajien lukumäärä on laskenut historiallisen alhaisiin lukemiin, ja edeltävät Battlefield V ja Battlefield 1 ovat keränneet pariinsa enemmän pelaajia.

Nyt sitten Electronic Artsin Battlefield-pomo Vince Zampella on tunnustanut, ettei pelistä tullut sellainen kuin olisi pitänyt. Barronsille puhunut Zampella sanookin, että tekijät ajautuivat liian kauaksi siitä, mitä pelaava kansa odotti Battlefieldilta.

EA:n itsensä mukaan Battlefield 2042 on edelleen korjailun kohteena, mutta huhujen mukaan peli olisi suurimmaksi osaksi hylätty oman onnensa nojaan, ja painopiste siirretty jo muualle.

"I think they just strayed a little too far from what Battlefield is. They tried to do a couple of things that were maybe ambitious: grow the player count etc. I don't think they spent enough time iterating on what makes that fun. It's not inherently a bad idea. The way they were set up and the way they executed just didn't allow them to find the best thing possible."

Battlefield 2042

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä