Suomi
Gamereactor
uutiset
Bayonetta 3

Bayonetta-ääninäyttelijä julkaisee uuden lausunnon vastauksena tuoreeseen raporttiin

Hellena Taylor: "Olen joukkuepelaaja. Pyysin vain reilua, elämiseen liittyvää palkkaa, joka vastaa tähän peliin antamaani arvoa."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tilanne PlatinumGamesin ja entisen Bayonetta-ääninäyttelijä Hellena Taylorin välillä on jälleen noussut pinnalle, sillä jälkimmäinen osapuoli on nyt julkaissut uuden lausunnon vastauksena äskettäiseen raporttiin, joka oli vastoin hänen alkuperäisiä syytöksiään.

Twitter-julkaisussa Taylor sanoi seuraavasti: "Olen huomannut, että jotkut ihmiset kutsuvat minua valehtelijaksi ja kullankaivajaksi. Tunnen tarvetta puolustaa itseäni ja mainettani alalla."

Taylor julkaisi seuraavan lausunnon tviiteissä.

"Kun kirjoitin videoketjuni kolmanteen osaan. Selitin, että heidän ensimmäinen tarjouksensa oli liian alhainen. Tuo tarjous oli yhteensä 10 000 dollaria. Muista, että tämä on 450 miljoonan dollarin franchising-tuote (tavaraa lukuun ottamatta.) Kirjoitin sitten japaniksi Hideki Kamiyalle kysyen, minkä arvoinen olen. Luulin, että luovana tekijänä hän ymmärtäisi. Hän vastasi, kuinka paljon hän arvostaa panostani peliin ja kuinka paljon fanit halusivat minun puhuvan pelissä. Sitten tarjottiin 5 000 dollaria ylimääräistä!

Joten kieltäydyin ääninäyttelemästä pelissä. Sitten en kuullut heistä mitään 11 ​​kuukauteen. Sitten he tarjosivat minulle kiinteää 4 000 dollarin maksua joistakin äänitteistä. Kaikki muut valheet, kuten 4 000 dollaria viittä istuntoa kohden, ovat täydellisiä väärennöksiä.

Ei ollut "laajoja neuvotteluja". Minulle on myös kerrottu naurettavista fiktioista, kun pyysin 250 000 dollaria. Olen joukkuepelaaja. Pyysin vain reilua, elämiseen liittyvää palkkaa, joka vastaa tähän peliin antamaani arvoa.

Minulle maksettiin hämmästyttävän alhainen kokonaissumma, 3 000 puntaa ensimmäisestä pelistä. Sain hieman lisää toisesta. Halusin antaa hahmolle äänen. Olen kasvattanut kiinnostusta tähän peliin siitä lähtien, kun aloitin Twitterissä vuonna 2011."

Tämä kaikki on noussut pinnalle sen jälkeen, kun PlatinumGames antoi äskettäin julkisesti tukensa Bayonettan nykyiselle äänelle, Jennifer Halelle, joka on saanut faneilta vastareaktion pyytäessään sekä kehittäjää että Tayloria ratkaisemaan kiistansa sovinnollisesti.

Bayonetta 3

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä