Suomi
Gamereactor
uutiset
Brink

Bethesdan sivuille hyökättiin

Hakkerit veivät pelaajien tietoja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bethesda on viimeisin uhri peliyhtiöitä kohtaan suunnatussa tietomurtoaallossa. Bethesda vahvisti, että sen sivuille on hyökätty ja hakkerit ovat onnistuneet varastamaan pelaajien käyttäjänimiä, salasanoja ja sähköpostiosoitteita. Luottokorttitietoja ei kuitenkaan ole varastettu.

Tiedot varastettiin muun muassa räiskintäpeli Brinkin tilastosivulta. Bethesda kehottaa pelaajia vaihtamaan salasanojaan ja pitämään silmällä mahdollisia sähköpostitse tehtäviä tietokalasteluyrityksiä.

Playstation Networkin massiivisen tietomurron jälkeen tänä keväänä hakkerit ovat tunkeutuneet ainakin Square Enixin, Codemastersin ja Epic Gamesin sivuille. Lisäksi Club Nintendon sivuilla on harrastettu tietokalastelua.

Hyökkäysten takana on ilmeisesti hakkeriryhmä Lulz Sec, jonka mukaan hyökkäyksiä tehdään huvin vuoksi. Ryhmä varoitti Bethesdaa tulevasta hyökkäyksestä viikonloppuna.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
BrinkScore

Brink

ARVIO. Kirjoittaja Jonas Elfving

Enemy Territorysta tunnetun Splash Damagen uusin räiskintäpeli pyrkii innovoimaan, mutta onko samalla kadonnut jotain oleellista?Ladataan seuraavaa sisältöä