Suomi
Gamereactor
uutiset
Beyond Good & Evil HD

Beyond Good & Evilistä HD-versio

Kulttiklassikko tekee paluun ensi vuonna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kulttihitti Beyond Good & Evil julkaistaan uudelleen. Ubisoft aikoo julkaista arvostetusta toimintaseikkailusta ladattavan HD-painoksen ensi vuonna.

IGN:n mukaan uusintapainos on tismalleen sama peli kuin alkuperäinen vuodelta 2003, mutta grafiikka piirretään Full HD -tarkkuudella, hahmoihin on lisätty yksityiskohtia ja ääniraita on remasteroitu.

Peli on tulossa Xbox Live Arcadeen ja PlayStation Networkiin. Siihen sisältyvät nettipohjaiset tilastot ja kerättävät saavutusmerkinnät.

Michael Ancelin luoma Beyond Good & Evil kertoo nuoresta valokuvaajasta ja tämän sikaystävästään, jotka oudon muukalaisuhan alla auttavat paljastamaan mittavan salaliiton.

Toimintaseikkailu on noussut julkaisunsa jälkeen kulttiasemaan, sillä loistavista arvosanoistaan huolimatta se myi varsin niukasti.

Pelille on suunnitteilla myös jatko-osa, jonka julkaisusta ei kuitenkaan ole annettu tarkkaa tietoa. Ensimmäisen osan HD-versio voi olla alkulämmittelyä Beyond Good & Evil 2:lle.

Beyond Good & Evil HD

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Beyond Good & Evil HDScore

Beyond Good & Evil HD

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Ubisoftin kulttiklassikko palaa teräväpiirtokuorrutteen kera, ladattavassa muodossa. Jaden seikkailu viehättää edelleen, mutta ei HD:n takia.Ladataan seuraavaa sisältöä