Suomi
Gamereactor
uutiset
Beyond: Two Souls

Beyond: Two Souls iski kiinni miljoonakantaan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Quantic Dreamin lokakuussa ilmestynyt elokuvan ja pelin rajoja hämärtävä Beyond: Two Souls on myynyt maailmanlaajuisesti yli miljoona kappaletta, kertoo studio verkkosivuillaan. Studion johtohahmoihin kuuluva Guillaume de Fondaumière tarkensi paljastuksen perään Twitterissä, että peli on myynyt erityisen hyvin Ranskassa, jossa se on yltänyt yli 70 tuhannen kappaleen myyntisaaliiseen.

Beyond: Two Souls ei ole kuitenkaan vielä lyönyt studion edellisen pelin Heavy Rainin kokonaismyyntejä, jonka arvioidaan saavuttaneen yli kaksi miljoonaa kappaletta sitten julkaisunsa 2010. Toisaalta Beyondin eduksi sen ensimmäinen miljoona rikkoontui alle neljässä kuukaudessa.

Vaikka Beyond: Two Souls ei yltänyt Gamereactorin toimituksen vuoden parhaimpien listalle, kuuluu se mielipiteitä jakavasta luonnostaan huolimatta viime vuoden mielenkiintoisimpien nimekkeiden joukkoon. Lue Gamereactorin arvioijan mietteet pelin parista täältä.

Beyond: Two Souls

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Beyond: Two SoulsScore

Beyond: Two Souls

ARVIO. Kirjoittaja Raine Laaksonen

Interaktiivinen draamapeli luo omaa tyyliään häikäisevän kauniisti. Beyond: Two Souls on yksi vuoden komeimpia sekä mielenkiintoisimpia teoksia.Ladataan seuraavaa sisältöä