Suomi
Gamereactor
uutiset
Beyond: Two Souls

Beyond: Two Soulsia on myyty liki kolme miljoonaa kappaletta

Quantic Dreamin toimitusjohtaja paljasti myyntiluvut

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sonyn ja pariisilaisen Quantic Dream -studion yhteistyö vaikuttaa olevan tuottoisaa laatua, vaikka pelien budjetit ovat vastanneet Hollywood-elokuvien vastaavaa. Tästä todisteena Quantic Dreamin toimitusjohtaja Guillaume de Fondaumìere on kehuskellut edellisen projektin, Beyond: Two Soulsin 2,8 miljoonan kappaleen myyntiluvuilla.

Luvut on löydettävissä Fondaumìeren julkisesta LinkedIn -profiilista, vaikka tiedon päiväyksestä onkin epäselvyyttä. Myyntilukujen tueksi myösResetEra puhuu samoista lukemista, ja näyttääkin siltä, että sekä Heavy Rain, Beyond: Two Sould ja hiljattain julkaistu Detroit: Become Human ovat olleet myyntimenestyksiä, viimeisimmän myydessä jopa edeltäjiään nopeammin. Jokainen peli on myynyt miljoonia (Heavy Rain möi yhteensä 5,3 miljoonaa kopiota), pelien maksaessa noin 50 miljoonaa dollaria, kehitys- ja markkinointikulut mukaanlukien.

Beyond: Two Souls lisättiin hiljattain Playstation Plus -pelitarjontaan, joten vaikka myyntiluvut tuskin sen ansiosta enää juuri kasvavatkaan, monet uudet pelaajat pääsevät silti kokemaan Jodie Holmesin tunteellisen matkan.

Beyond: Two Souls

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Beyond: Two SoulsScore

Beyond: Two Souls

ARVIO. Kirjoittaja Raine Laaksonen

Interaktiivinen draamapeli luo omaa tyyliään häikäisevän kauniisti. Beyond: Two Souls on yksi vuoden komeimpia sekä mielenkiintoisimpia teoksia.Ladataan seuraavaa sisältöä