Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Biomutant - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
Biomutant

Experiment 101 on pieni, vain 20 henkeä työllistävä ruotsalainen studio. He ovat nyt julkaisseet uusimman toimintaroolipelinsä Biomutant. Kyseessä on kumarrus avoimen maailman toimintapelien suuntaan Zeldan malliin. Tavoitteena on olla jännittävä ja tuore näkemys lajityypistä.

Tässä videosarjassa kerrotaan, mitä kaikkea Biomutant sisältää, ja kuinka pelaaja voi taata itselleen parhaan mahdollisen startin tässä maailmanlopun jälkeisessä maailmassa.

Ensimmäisellä videolla nähdään perusasiat ja lähtökohta, kun ensin luodaan se oma mutantti, ja aloitetaan matka joko pelastamaan tai tuhoamaan maailmaa.

HQ
Biomutant

Biomutantia aloittaessa on tärkeää optimoida oma mutantti niin, että se soveltuu omaan pelityyliin (mutta huoli pois, sillä tietyillä valinnoilla ei sulje pois joitakin muita valintoja jatkossa). On niin ikään oltava jonkinlainen näkemys siitä, millaiseksi oma hahmo kehittyy lopulta.

Alla olevalla videolla tarkastellaan niitä mahdollisuuksia, joilla omasta mutantista tulee itselle sopiva.

HQ

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
BiomutantScore

Biomutant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Pitkään odotettu turritaistelu lunastaa lupauksensa.

0
Biomutant päivittyi isosti

Biomutant päivittyi isosti

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Toiminnallinen ja varsin onnistuneesti markkinoitu Biomutant julkaistiin toukokuun lopulla, Ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Kehittäjät ovat lupailleet tekevänsä...Ladataan seuraavaa sisältöä