Suomi
Gamereactor
uutiset
Biomutant

Biomutant päivittyy saamansa palautteen perusteella

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ruotsalainen Experiment 101 on pieni 20 hengen studio, ja ihan juuri he ovat julkaisseet uuden pelinsä Biomutant. Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Pienen studion etuna on mahdollisuus reagoida nopeasti pelaavan kansan palautteeseen, ja nyt juuri niin aiotaan tehdä tulevaisuuden päivitysten osalta.

"We are working on an update for #Biomutant which we will hope to get into players' hands soon. Most likely we will be able to deliver the update to PC platforms first and then to consoles. The update will include bug fixes and changes based on community feedback. We are working on the pacing of dialogues, narrator settings, difficulty settings, video settings like depth of field and motion blur, loot and enemy tuning as well as sound and combat."

Jos siis on Biomutantia mielenkiinnolla katsellut, mutta ei vielä ostanut, kannattanee odottaa vielä hetken verran lisää.

Biomutant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
BiomutantScore

Biomutant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Pitkään odotettu turritaistelu lunastaa lupauksensa.

0
Biomutant päivittyi isosti

Biomutant päivittyi isosti

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Toiminnallinen ja varsin onnistuneesti markkinoitu Biomutant julkaistiin toukokuun lopulla, Ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Kehittäjät ovat lupailleet tekevänsä...Ladataan seuraavaa sisältöä