Suomi
Gamereactor
uutiset
Biomutant

Biomutant rullaa muita huonommin Playstation 5:llä teknisten ongelmien vuoksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kehittäjä Experiment 101 ja julkaisija THQ Nordic ovat päättäneet paljastaa jo ennakkoon, mitä luvassa on pelaajille alkaen 25. toukokuuta, kun erilainen toimintaroolipeli Biomutant julkaistaan. On selvinnyt, että Playstation 5:llä peli rullaa ainoastaan lukemissa 1080p teknisten ongelmien vuoksi.

"The footage you are about to see has been captured on a retail PS5. With this build, the option for native 4K on PlayStation has been deactivated due to stability- and performance-related reasons. What you see here is 1080p @60fps upscaled to 4K @60fps. It will remain deactivated for the release version, too. It will not be a native current gen experience. More information on that will follow soon, though."

Myöhemmin tähdennettiin, ettei sama rajoitus suinkaan koske Xbox Series X -versiota. Microsoftin alustalla nautiskellaan natiivista 4K-kuvasta. Kehittäjien mukaan on parempi ottaa riski joidenkin pelaajien menetyksestä Playstation 5:llä, kuin tuottaa tietoisesti ostamaansa tuotteeseen tyytymättömiä asiakkaita.

"Xbox Series X will have native 4K at launch, not upscaled."

Tietenkin on mahdollista, että julkaisun jälkeen Playstation 5 -ongelmat ratkaistaan.

HQ
Biomutant

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
BiomutantScore

Biomutant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Pitkään odotettu turritaistelu lunastaa lupauksensa.

0
Biomutant päivittyi isosti

Biomutant päivittyi isosti

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Toiminnallinen ja varsin onnistuneesti markkinoitu Biomutant julkaistiin toukokuun lopulla, Ja Gamereactorin arvion voi lukea täältä. Kehittäjät ovat lupailleet tekevänsä...Ladataan seuraavaa sisältöä