Suomi
Gamereactor
uutiset
Bioshock 2

Bioshock 2 -kuvia ja lisäinfoa

Moninpeli alkaa valjeta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tuhannet fanit pääsevät kokemaan Rapturen uudestaan, kun Bioshock 2 julkaistaan lokakuussa. Toimitukseen pläjähti lehdistötiedote ja muutama uusi kuva jatko-osasta. Tiedote paljastaa lisäinfoa moninpelitilasta, joka ei noudata ihan peruskaavaa.

Moninpeli on geneettisesti muunneltu, ja pelaajat voivat ansaita hyvin pärjäämällä pisteitä, joita voi käyttää uusien aseiden, plasmidien ja tonicien ostoon. Näitä voi luonnollisesti yhdistellä vapaasti keskenään, joten pelaajat voivat kehittää juuri omalle taistelutyylilleen sopivan hahmon.

Moninpeli sijoittuu Rapturen sisällissodan aikaan, joten pelaajat pääsevät kokemaan kaupungin ennen sen tuhoa. Rapture ei vielä tuolloin ollut täysin veden peittämä, ja tutut tapahtumapaikat ovatkin huomattavan erinäköisiä kuin ensimmäisessä osassa.

Bioshock 2
Bioshock 2
Bioshock 2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Bioshock 2Score

Bioshock 2

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Jori sonnustautui Big Daddyn saappaisiin ja palasi Rapturen merenalaisiin maisemiin. Vaikka uutta on rajallisesti, vanha resepti vetää yhä.

2
Uutta keräilykamaa Bioshock 2:sta

Uutta keräilykamaa Bioshock 2:sta

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Bioshock Infinite saattaa olla päivän sana, mutta se ei tarkoita, etteikö esimerkiksi Bioshock 2 vielä inspiroisi keräilytavaraa. Nyt tarjolle on tullut uusi figuuripari Rapturen mutanttiväestä.Ladataan seuraavaa sisältöä