Suomi
Gamereactor
uutiset
Bioshock Infinite

Bioshockin luoja siirtyy pienempiin kuvioihin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Irrational Gamesin nokkamies Ken Levine on ilmoittanut hajottavansa studion, kun Bioshock Infiniten kolmas ja viimeinen lisäosa valmistuu. Studio irtisanoo kaikki paitsi 15 työntekijää, joiden kanssa Levine keskittyy uuden pelin suunnitteluun pienemmässä mittakaavassa.

Irrational Games perustettiin 17 vuotta sitten kolmen miehen autotallifirmana. Sen jälkeen studio ja projektit ovat kasvaneet. Ken Levine on noussut yhdeksi arvostetuimmista pelisuunnittelijoista luotuaan System Shock 2:n, Freedom Forcen, Swat 4:n ja viimeisimpänä miljoonia myyneen Bioshock-sarjan.

Levine perustelee muutosta sillä, että hänen seuraava projektinsa on niin erilainen, ettei sitä voida toteuttaa suurella tiimillä suurelle yleisölle. "Tavallaan se on paluu siihen, mistä lähdimme liikkeelle: pieni tiimi tekemässä pelejä core-pelaajille", hän toteaa.

Projekti julkistetaan aikanaan, mutta tavoitteena on tarinavetoinen peli, joka kestää useita läpipeluukertoja. Peliä ei julkaista lainkaan levyllä, vaan ladattavassa muodossa, ja sen toivotaan saavuttavan tavallista suoremman yhteyden faneihin.

Miten käy Bioshock-sarjan, se jää nähtäväksi. Mahdollista on, että sarjaa jatkaa jokin toinen 2K:n studio, kuten kävi jo Bioshock 2:n kohdalla.

Bioshock Infinite

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Bioshock-sarjalle luvataan varmasti jatkoa

Bioshock-sarjalle luvataan varmasti jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Bioshock-sarja on tärkeä sarja, eikä sitä olle hylkäämässä ainakaan lähiaikoina. Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick on todennut GameSpot-sivustolle, että se on...Ladataan seuraavaa sisältöä