Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Black Desert Onlinessa on tehty Class Reboot, ja näin pääset kätevästi taas kartalle uuden videon avulla

Pearl Abyss on lisännyt massiivisen päivityksen linjoille, ja Gamereactor on tehnyt All You Need To Know -videon siitä, mitä kaikkea päivitys merkitsee.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Keskiviikko oli merkittävä päivä Pearl Abyssin elävän maailman MMORPG-pelissä Black Desert Online. Eteläkorealainen kehittäjä on laittanut linjoille massiivisen päivityksen, joka muutti merkittävästi sitä, millä tavalla pelin 17 kaikkiaan 23 hahmoluokasta toimii.

Class Reboot -päivitys muokkasi ja muutti niin taitoja kuin kombinaatioitakin useilla pelattavilla hahmoluokilla, jotka on tasapainotettu sopiviksi tähän hiekkalaatikon uuteen versioon. Päivitys lisäsi mukaan myös talvisen teeman, ja perässä seuraa uusi alue nimeltä Mountain of Eternal muutaman kuukauden kuluttua. Pelattavaa siis riittää.

Olet sitten uusi pelaaja, jolle Black Desert Online on uusi juttu tai enemmänkin veteraani, joka haluaa saada tietoonsa ne muutokset, Gamereactor vastaa tarpeeseen. Katso alta All You Need To Know -video, jolla pääset ajan tasalle Black Desert Onlinen uudesta Class Reboot -päivityksestä.

Katso video alta, ja itse peliin pääsee ilmoittautumaan virallisella verkkosivulla.

HQ
Black Desert Online

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä