Suomi
Gamereactor
uutiset
Starcraft II: Wings of Liberty

Blizzard pohtii F2P-Starcraftia

Mutta ei kiirehdi muuttamaan nykymallia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

PCGamesN raportoi, että Blizzard pohtii mahdollisuutta tarjota Starcraft II:n moninpeli ilmaiseksi free to play -hengessä. Esimerkiksi ilmaiset League of Legends ja Dota ovat viime vuosina menestyneet kilpailullisina turnauspeleinä, joihin myös Starcraft kuuluu.

Blizzardia pidättelevät tällä hetkellä kuitenkin ansaintalogiikka ja pelitasapaino, joten muutoksia oston edellyttävään malliin ei liene vielä lähiaikoina tulossa.

"Emme tiedä, kuinka ansaitsisimme sillä", pääsuunnittelija Dustin Browder sanoi Valencian eSports-tapahtumassa. "Vaikka minusta voisi olla hauska pelata sellaista pelaajaa vastaan, jolla on vain puolet yksiköistä käytettävissä, ei se olisi hänelle viihdyttävää."

Muista strategiapelisarjoista Command & Conquer on jo voimakkaasti suuntautumassa F2P-markkinoille, joilla rahaa nyhdetään tyypillisesti pelinsisäisistä kulutustavaroista.

Starcraft II: Wings of Liberty

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Eeppinen tarina jästipäistä, joiden hartioilla lepää koko universumin kohtalo. Kaikki nupit ovat kaakossa koko ajan ja homma vedetään niin yli, ettei sille voi kuin hymyillä.



Ladataan seuraavaa sisältöä