Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo Immortal

Blizzardin pomo puolustaa mikromaksuja Diablo Immortalissa

Mike Ybarra: "Minulla on hyvät fiilikset siitä. Se on kuin johdanto Diablon maailmaan."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Diablo Immortalin sisältämät häpeämättömät mikromaksut, joita ilman ei ole mahdollista edetä pelin loppupuolella, on arvosteltu rankasti. Mutta Blizzardin ylin johtaja ei näe asiassa ongelmaa. Haastattelussa Los Angeles Times -lehdelle Mike Ybarra puolusti pelin ominaisuutta.

"Kun ajattelemme kaupallistamista, kun se oli korkeimmalla tasolla: "Kuinka tarjoamme sadoille miljoonille ihmisille ilmaisen Diablo-kokemuksen, jossa he voivat kirjaimellisesti tehdä 99,5 % kaikista pelin asioista?"

"Kaupallistaminen tulee pelin lopussa. Filosofiana oli johtaa loistavalla pelattavuudella ja varmistaa, että sadat miljoonat ihmiset voivat käydä läpi koko kampanjan ilman kustannuksia. Tästä näkökulmasta minulla on hyvät fiilikset siitä. Se on kuin johdanto Diablon maailmaan."

Diablo Immortal on ollut useiden kriitikkojen liekityksen kohteena sen julkaisun jälkeen 2. kesäkuuta, sillä raportit osoittavat, että hahmon täydellinen päivittäminen voi maksaa pelaajille jopa 100 000 dollaria. Tämä on tietysti suorastaan ​​vastenmielistä.

Redditissä pelin alaosio on täynnä tyytymättömiä pelaajia, jotka haluavat saada äänensä kuuluviin, ja useat tunnetut Diablon YouTube-käyttäjät ovat kertoneet murtaneensa pelin ongelmat. Kaikesta tästä huolimatta rahaa sataa yli miljoona dollaria päivässä Blizzardin suuntaan.

Mitä mieltä olet Diablo Immortalista ja sen mikromaksuista?

Diablo Immortal

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä