Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Bloodborne

Bloodbornen salainen pomovastus poistettiin lopullisesta pelistä

Youtubettaja meni tonkimaan koodia, ja sieltähän se löytyi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

From Softwaren Bloodborne saatiin Playstation 4:lle maaliskuussa 2015, eikä peliä ole sittemmin koskaan julkaistu uudestaan edes Playstationille PC-versiosta nyt puhumattakaan.

Koska muuta ei ole, on saadun pelin koodia tongittu vuosien saatossa huolella. Mutta aina vain tuntuu löytyvän uutta ja ihmeellistä. Nyt löydetty uusi pomovastus ei koskaan päässyt lopulliseen peliin mukaan. Löydön teki youtubettaja Lance McDonald, joka jäljitti pomovastusta Bloodbornen ennakkoversioiden perusteella.

Monsu on nimeltään Snake Ball, joka koostuu useista toisiin kietoutuneista käärmeistä muistuttaen hieman Dark Soulsin Hydraa.

On se melkoisen suuren vaikutuksen tehnyt kansaan tuo Bloodborne, kun aina vain on ajankohtainen vuodesta toiseen.

Bloodborne

Aiheeseen liittyviä tekstejä

BloodborneScore

Bloodborne

ARVIO. Kirjoittaja Stefan Briesenick

From Softwaren uusin luomus yhdistelee onnistuneesti Souls-pelien parhaita osa-alueita aivan uusiin ideoihin.

0
Huhuilu Bloodbornesta sen kuin jatkuu

Huhuilu Bloodbornesta sen kuin jatkuu

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Bloodborne julkaistiin vuonna 2015 yksinoikeudella Playstation 4:lle, ja siitä lähtien on odoteltu jonkinlaista jatkoa johonkin suuntaan. Nyt sitten huhuilija Colin...Ladataan seuraavaa sisältöä