Suomi
Gamereactor
uutiset
Blur

Blur sisältää Facebook-toimintoja

Ajokokemuksia voi jakaa kavereiden kesken

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Bizarre Creationsin kehittämä kaahailu-uutuus Blur sisältää vahvan kytkennän sosiaaliseen mediaan. Julkaisija Activision paljasti, että aiemmin vahvistetun Twitter-tuen lisäksi peli sisältää myös Facebook-toimintoja.

Ilmoituksen mukaan Facebook-tuki mahdollistaa haasteiden lähettämisen kavereille sekä kuvien, tilastojen ja kokemusten jakamisen.

"Blur on ensimmäinen monialustainen videopeli, joka yhdistää television Facebookiin, ja ensimmäistä kertaa pelaajat niin Xbox 360:lla, PlayStation 3:lla kuin PC:lläkin voivat linkittää pelikokemuksensa kaveriverkostoonsa", Activisionin pääjohtaja Robert Kotick hehkuttaa.

Blur on puolirealistinen kaahailupeli, jossa pelaajat kilpailevat oikeilla autoilla, mutta voivat samalla käyttää mielikuvituksellisia power-uppeja sijoituksensa parantamiseen.

Peli ilmestyy kuun lopulla.

Blur
Blur
Blur
Blur
Blur
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
BlurScore

Blur

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Aidot ajoneuvot ja todellisuudesta lainaavat kisapaikat saavat seurakseen radalta kerättävää aseistusta, ja lopputuloksena on kepeydessään varsin viihdyttävä rälläys.

4
Blur

Blur

ENNAKKO. Kirjoittaja Kristian Ahm

Tanskan Gamereactorin Kristian Ahm piipahti Liverpoolissa katsastamassa Bizarre Creationsin luomaa Blur-kaahailupeliä. Kokemus löi Kristianin ällikällä.Ladataan seuraavaa sisältöä