Suomi
Gamereactor
uutiset
Blur

Blur-beta päättyy maanantaina

Pelin julkaisuun enää kolme viikkoa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision on ilmoittanut sulkevansa Blurin moninpelibetan maanantaina 10. toukokuuta. Ennen sitä betaan lisätään kuitenkin muutamia ominaisuuksia, jotka avaavat uusia mahdollisuuksia parhaimpien autojen käyttöön.

Alkujaan vain valikoiduille latauskoodin haltijoille tarkoitettu beta avattiin sittemmin kaikille Xbox Liven käyttäjille. Betaa ei kuitenkaan aiota julkaista muille laitteille.

Project Gotham Racing -sarjasta tunnetun Bizarre Creationsin kehittämä kaahailupeli yhdistää oikeilla autoilla kurvailua mielikuvituksellisten aseiden ja power-uppien käyttöön. Melskettä piisaa, sillä radoille mahtuu jopa 20 autoa kerrallaan.

Peli tulee kauppoihin 28. päivä toukokuuta. Vain Xbox 360:lle julkaistusta betasta huolimatta kokoversiosta pääsee nauttimaan myös PlayStation 3:lla ja PC:llä.

Blur
Blur
Blur
Blur
Blur

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
BlurScore

Blur

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Aidot ajoneuvot ja todellisuudesta lainaavat kisapaikat saavat seurakseen radalta kerättävää aseistusta, ja lopputuloksena on kepeydessään varsin viihdyttävä rälläys.

4
Blur

Blur

ENNAKKO. Kirjoittaja Kristian Ahm

Tanskan Gamereactorin Kristian Ahm piipahti Liverpoolissa katsastamassa Bizarre Creationsin luomaa Blur-kaahailupeliä. Kokemus löi Kristianin ällikällä.Ladataan seuraavaa sisältöä