Suomi
Gamereactor
lifestyle

BMW napauttaa Rimacia auttamaan sähköautojen tuotannossa

Saksalainen autojätti liittyy sähköasiantuntijoiden joukkoon tulevien EV BMW -mallien vuoksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

BMW:llä on jo useita erilaisia sähköautoja portfoliossaan, mutta se aikoo laajentaa tätä edelleen. Tämän saavuttamiseksi BMW on nyt lyöttäytynyt yhteen Rimacin kanssa hyödyntääkseen sähköautojen superautonvalmistajan kykyjä tukeakseen ja laajentaakseen sähköautojen tuotantoaan tulevaisuudessa.

Rimac kuvailee sopimusta "pitkäaikaiseksi kumppanuudeksi", jossa on kyse akkujen toimittamisesta BMW Groupin autoihin. Sen sanotaan myös olevan Rimacin "suurin ja kunnianhimoisin projekti" tähän mennessä, ja täyttääkseen ja täyttääkseen vaatimuksensa Rimac on ilmoittanut, että "merkittävä osa" sen Rimac Campus Kroatiassa sitoutuu sähköautojen akkujen luomiseen.

"Tämä merkitsee ratkaisevaa hetkeä Rimac Technologyn kasvussa, vaatimattomasta alusta merkittävään pitkäaikaiseen kumppanuuteen yhden maailman suurimman automerkin kanssa", sanoi Rimac Groupin toimitusjohtaja ja perustaja Mate Rimac. "Se on selvä merkki Rimac Technologyn siirtymisestä kapeasta korkean suorituskyvyn toimittajasta suuren volyymin tuotantokapasiteettiin. Liiketoimintamme hellittämättömän kasvun ja Rimac Campuksen avaamisen myötä olemme nyt valmiita toimittamaan suuren mittakaavan projekteja autoteollisuuden johtaville brändeille."

Vaikka voimme odottaa lisätietoja kumppanuudesta tulevaisuudessa, on mainittu, että BMW: n asiantuntemus akuista ja sähkökäyttöisistä käyttöjärjestelmistä jaetaan myös Rimacin kanssa osana kauppaa.

Tämä on mainos:
BMW napauttaa Rimacia auttamaan sähköautojen tuotannossa
Rimac


Ladataan seuraavaa sisältöä