Suomi
Gamereactor
uutiset
Counter-Strike: Global Offensive

Boksit lukkoon - ei enää loottia hollantilaisille ja belgialaisille CS:GO-pelaajille

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Counter-Strike: Global Offensiveen julkaistu päivitys on estänyt loot-laatikoiden avaamisen Hollannissa ja Belgiassa. Molemmissa maissa on kyseenalaistettu loot-laatikoiden ja niiden tarjoamien satunnaispalkintojen lainmukaisuus.

Belgiassa päätettiin keväällä, että loot-laatikot ovat uhkapelaamisen muoto. Maassa ei ole toistaiseksi haastettu pelijättejä asiasta oikeuteen, vaikka loot-laatikot ovat ahkerassa käytössä useissa peleissä, mutta ilmeisesti Valve ei haluta ottaa riskiä.

Hollannissa tilanne on erilainen. Maassa päädyttiin määrittelemään, että loot-laatikot eivät sinänsä ole lainvastaisia. Ehtona on kuitenkin se, että niistä saatavat esineet eivät ole kaupattavissa. CS:GO:ssa esinekauppa on mahdollista Steamin kautta.

Viime kuussa Valve esti CS:GO- (ja Dota 2) -lootin kauppaamisen Hollannissa. Vaihdannan täysbanni kuitenkin närkästytti hollantilaispelaajia, ja Valve kertoi etsivänsä parempaa ratkaisua. Ilmeisesti se on nyt löytynyt: loot-laatikot on pistetty säppiin, mutta esineiden vaihto avattuu uudelleen.

Muutosten ei pitäisi näkyä Suomessa, jossa CS:GO toimii niin kuin ennenkin. Pitäisikö sinusta loot-laatikoiden käyttöä rajoittaa?

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä