Suomi
Gamereactor
uutiset
Borderlands: The Handsome Collection

Borderlands: The Handsome Collection pamahtaa PS4:lle ja Xbox Onelle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

2K ja Gearbox Software vahvistivat juuri, että Borderlands 2 ja Borderlands: The Pre-Sequel pakataan yhteen pakettiin. Komealta kuulostava tuplapakkaus on nimeltään Borderlands: The Handsome Collection, ja se julkaistaan PS4:lle ja Xbox Onelle 27. maaliskuuta.

Molemmat pelit sisältävät kaikki julkaistut lisäosat ja halutessaan oman hahmon voi siirtää vanhalta sukupolvelta nykyiselle. Lisäksi ensimmäistä kertaa sarjan historiassa neljä pelaajaa voi räiskiä yhtä aikaa saman ruudun ääressä. Tsekkaa paljastustraileri alta.

Samalla vahvistettiin, että tästä paketista julkaistaan myös erikoispainos nimeltään Borderlands: The Handsome Collection Claptrap-in-a-Box Edition. Siinä tulee molempien pelien ja kaikkien lisureiden lisäksi myös kauko-ohjattava Claptrap, teräksinen kotelo sekä 12 litografia. Tätä versiota valmistetaan ainoastaan 5000 kappaletta ja hinnaksi ilmoitettiin 270 puntaa (noin 350 euroa).

HQ
Borderlands: The Handsome Collection

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Tässä ovat kesäkuun PS Plus -pelit

Tässä ovat kesäkuun PS Plus -pelit

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sony on taas julkistanut PS Plus -jäsenien iloksi tulevat ilmaispelit, ja tällä kertaa tietysti kesäkuun osalta. Playstation Blogin mukaan alkaen 4. kesäkuuta linjoilla...Ladataan seuraavaa sisältöä